top of page
DSC00957.jpg
DSC00957.jpg

MOVE DIFFERENT.

/FOTOGRAFIE
/VIDEO

BY CARLIJN

Hey you! Ik ben Carlijn, een Nederlandse freelance foto- en videograaf uit Groningen. En sinds 2020 oprichter van BY CARLIJN. Als klein meisje voelde ik me meteen aangetrokken tot de creatie van visuele content. Mijn reis als foto- en videograaf begon toen ik belangstelling kreeg voor het ontwikkelen van korte films op cassettebandjes en het filmen van familie & vrienden met een nieuw gekochte camera. Ik leerde mezelf vervolgens hoe ik mijn eigen dvd's, met speciaal ontworpen hoes, kon bewerken en uitbrengen. Dit bleek het begin te zijn van de rode draad in mijn carrière.

IMG_1656.JPG

FOTOGRAFIE

DSC07952.jpg

You’ve got a story to tell. Stel, je wilt jouw verhaal graag vertellen middels fotografie. Ik help jou met het creëren van professionele- en passende foto’s voor jou en jouw merk. Van fashion, commercial tot aan branding. Samen werken wij in het nauw aan conceptontwikkeling met blik naar een passend, op maat gemaakt eindresultaat!

VIDEO

videorosejuly.gif

Een onderscheidend en waardevol beeld van jouw merk creëren, dat is wat je wil als ondernemer. In samenwerking, en middels mijn rauwe en dynamische stijl, zorgen we er middels visuele, bewegende content voor dat jouw merkidentiteit zo goed mogelijk naar voren komt.

GET MORE CREATIVE

DSC08125.jpg

Andere ideeën waarbij je mijn creatieve hulp wilt? Hit me up! Of het nou om een shoot concept of simpelweg creatief advies betreft, ik sta altijd open voor een gesprek.

SERVICES

VISUALIZE YOUR

HIGHEST SELF, THEN START SHOWING

UP AS HER.

IMG_1658.JPG
Carlijn - Fashion Fotografie - BY CARLIJN-2.jpg

IETS ANDERS?

Geen vraag is te gek. Heb jij een ander tof idee dat jij graag vormgegeven wil zien? Ik sta altijd open om te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. Vraag gerust een gesprek aan, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

PORTFOLIO

DSC02274_1.jpg

Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen en uiteindelijk weten te verfijnen tot de rauwe, dynamische en commerciële stijl die ik dagelijks toepas in de creatie van concepten en projecten.

 

Met een divers gevuld portfolio bestaand uit namen zoals LINDA.,The Next Cartel en Wolff Jewellery weet ik wat mij inspireert: het samenwerken met mensen uit verschillende achtergronden, verspreid over de hele breedte van de creatieve branche. Het visualiseren van hun verhaal en het uitbreiden van mijn ervaringen is wat mij gepassioneerd houdt over mijn werk.

 

Nieuwsgierig? Step into BY CARLIJN's hall of fame.

BY CUSTOMERS

Denise Qualm - Dequ.Studio
Personal Branding Fotoshoot

WAUW! Wat was het heerlijk samenwerken met Carlijn. De stijl van het conceptbook lag helemaal in lijn met hoe ik het graag wilde. Ik herkende mezelf en de stijl voor mijn personal branding erin. De shoot dag was relaxt en we vlogen door de stad naar toffe plekken die helemaal in het plaatje paste. Het resultaat is echt te gek! Eindelijk mooie content om mijn website en socials mee te vullen. Zoek je iemand die goed luistert, advies geeft en je een heel fijn gevoel geeft tijdens de shoot... Carlijn is your girl!!

Sabine Burkunk - Studio Hoi
Online Video's Interieur Programma

Carlijn is de vrouw die je moet hebben als met iemand wilt werken die: de rust bewaart, jouw concept begrijpt én overeind houdt, die kennis heeft van video en foto en die bevlogen en ambitieus is. Ze heeft me geholpen mijn online programma op te tuigen en ik ben meeeer dan blij met de shots en de edits en de snelheid waarmee we dit hebben gerealiseerd.

Tamar Mulder - Chroniek
Personal Branding Foto- en Videoshoot

Carlijn is professioneel, heel goed voorbereid en heel fijn om mee samen te werken. Het contact verloopt heel vlot en soepel, ze komt haar afspraken na en regelt alles tot in detail. Carlijn wist mij goed te coachen waardoor ik me helemaal op mn gemak voelde tijdens de shoot. Het eindresultaat is echt prachtig! Door deze personal branding shoot kreeg ik direct meer vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf.

LET'S GO!

Het is tijd om elkaar beter te leren kennen en dromen realiteit te maken. Vertel me alles over jouw wilde ideeën: hoe groter, hoe beter. 

Nog niet helemaal zeker van je zaak? No worries! Je mag altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Onder genot van een kop thee of koffie kunnen wij in een 30-minuten call kijken naar de mogelijkheden van jouw idee. 

Carlijn - Product Fotografie - Washok.nl - BY CARLIJN-8.jpg

LET'S CONNECT!

BY CARLIJN

Damsterdiep 10

9717 SK Groningen

info@bycarlijn.com

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

© BY CARLIJN 2021

sbb-beeldmerk.png
bottom of page