DSC08440.jpg

Zondag 24 oktober - Studio 3000 Amsterdam

PERSONAL BRANDING
STUDIO SHOOT 

Next level fotografie op locatie om jouw Personal Branding ijzersterk neer te zetten!

NOW IS THE RIGHT TIME, HONEY.

De Personal Branding Studio shoot past bij jou als...

Picture this: je hebt nog niet de juiste content waarmee je jezelf online op de kaart kan zetten. Je wilt graag foto's die volledig in lijn staan met jou, maar wilt graag iemand die met je meedenkt. Well, I’ve got your back! Jouw brand is niet zomaar een brand, jij bent kieskeurig en secuur in jouw werk en wil graag het totaal pakket. You don’t settle for less! Tijdens de Personal Branding Studio shoot leggen we jou en jouw unieke, onderscheidende aspecten als ondernemer vast. In samenwerking zorgen we ervoor dat we de goede hoeken vinden en coach ik je met het poseren. Tijdens deze 1,5 uur durende shoot op zondag 24 oktober (bij daglicht Studio 3000 in Amsterdam) schiet ik de plaatjes waarmee jij de kwaliteit van jouw online content kan boosten.
 

Dit is wat je kan verwachten van de PB Studio Shoot zondag 24 oktober:

- 30 min call om kennis te maken en jouw wensen te bespreken

- een conceptboek incl. moodboard en checklist

- tips om comfortabel voor de camera te staan mét inspiratie voor het poseren

- optioneel: visagie & haar door professioneel make-up - & hair artist @makeupbysarahchloe (de kosten? €125) 

- 1,5 uur shooten bij een inspirerende daglicht locatie t.w.v. €450 (locaties wissel ik af per shoot dag, dit zal dan ook de laatste editie zijn bij Studio 3000)

- maximaal 3 outfits

- gebruik van alle vintage design meubels op locatie, waardoor er eindeloos veel mogelijkheden zijn om op de foto te staan

- eigen selectie aan favoriete foto's

- oplevering van 25 bewerkte beelden, helemaal ready-to-use én tips om ze zo effectief mogelijk in te zetten

€425 (excl. btw, locatie- en reiskosten)

"Visualize your highest self,

then start showing up as her."

3 redenen om sterke Personal Branding foto's nú in te zetten

Je groeit in omzet met meer ideale klanten door een betere online zichtbaarheid.

Jouw expert status groeit, evenals het vertrouwen in jou.

Klanten zeggen sneller ja omdat ze je herkennen en vertrouwen.

Studio 3000 Amsterdam.png

DE LOCATIE

Studio 3000 is een daglicht studio én vintage design meubel shop in één. De combinatie van prachtige lichtinval en het onbeperkt gebruik van alle design items zorgt voor de perfecte shoot locatie met next level resultaten.  

WAAROM DE STUDIO DAG?

Studio Shoot - Personal Branding Business Fotografie - BY CARLIJN-10.jpg

Je hoeft enkel na te denken over je outfits, de rest neemt Carlijn uit handen. Én Sarah Chloe, mocht je helemaal geen stress willen over je look.

 

Sophie - Personal Branding Business Fotografie - BY CARLIJN-1-2.jpg

Je hebt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten, te netwerken en je te laten inspireren.

 

Studio Shoot - Personal Branding Business Fotografie - BY CARLIJN-02.jpg

Je betaalt geen hoge kosten voor een binnen locatie, terwijl je oneindig veel mogelijkheden hebt om verschillende foto's te schieten.

HI, IK BEN CARLIJN

Fulltime freelance foto- en videograaf uit Groningen. Voordat ik begon met Personal Branding shoots kwam ik nog niet de stijl tegen die ik zelf zocht. Krachtig, chique, rauw, maar toch vrouwelijk. Echt die magazine editorial look. Ik wil iemand 100% in haar kracht laten staan, de sfeer bij een shoot is daarom onwijs belangrijk. Klanten vertellen vaak achteraf "het was net alsof ik met een vriendin op pad was, zo'n relaxte sfeer" en dat is precies wat ik elke shoot wil uitstralen. Als jij je op je gemak voelt, zie je dat terug op beeld. Ik coach jou tot de beste plaatjes. 
 

Werken met mensen met verschillende achtergronden over de hele breedte van de branche is wat mij het meest inspireert. Het delen van hun verhaal en het verbreden van mijn horizon is wat me gepassioneerd houdt over mijn werk. Nieuswsgierig naar mijn portfolio? Step into BY CARLIJN's hall of fame.

WHAT THEY SAY

Dit is wat eerdere deelnemers over de Personal Branding Studio Shoot schreven.

Dit was LM haar eerste branding shoot! Ondanks dat: Ik heb me geen moment ongemakkelijk of niet fijn gevoeld tijdens de shoot. Je hebt van tevoren aangegeven dat je mij zou coachen en dat heb je op alle manieren gedaan. Het conceptboek alleen al maakte duidelijk wat ik kon verwachten. Het resultaat is meer dan boven mijn verwachting en ik ben er super blij mee! Dank je wel lieve Car! 

Laura - LM Interieur Ontwerp

 

Als er iets iets out of my comfort zone is dan is het wel foto’s van mezelf laten maken. Carlijn weet dat en dat vind het juist het fijne van het shooten met haar: ze stelt me in no time op mijn gemak en voordat ik het in de gaten heb, heeft ze een hele serie foto’s van me gemaakt. En ook nog eens helemaal in de look & feel die bij mij en mijn branding past. Thx Carlijn!

Lianne - Lilly & The City

Vooraf aan de shoot dacht Carlijn praktisch mee. Ik wilde fruit op de foto, Carlijn stelde watermeloen voor omdat dat mooier staat dan een banaan (makes sense, zou ik niet aan gedacht hebben, haha). Verder gaf Carlijn me in de call al een gevoel van rust & vertrouwen. Dat is heel fijn, want voor de camera staan is toch even spannend. De locatie was top, Carlijn haar vibe en het meedenken was top. Het eindresultaat is geweldig! Dus: op het gebied van service, creativiteit, kwaliteit & gewoon VIBE: 5 sterren. Dankjewel Carlijn! 

Daphne - The Success Girl

 

DID YOU SAY FOR FREE?

Download jouw gratis fotoshoot checksheet

Wil jij graag alles tot in de puntjes voorbereid hebben of vind je het tof om te kijken hoe ik een shoot plan? In deze GRATIS checksheet vind je alle stappen om je voor te bereiden op een fotoshoot.

Let's work!

DSC09790.jpg

FASHION - OF COMMERCIAL FOTOGRAFIE

Good things take time. Samen gaan we zorgvuldig te werk tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van jouw aanstaande content. Het doel van dit uitgebreide pakket is om aansluitende- en op maat gemaakte visuele content te ontwerpen, speciaal voor jouw brand.

Chantal - Personal Branding Business Fotografie - BY CARLIJN-2.jpg

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

It’s your time to shine darling. Tijdens de personal branding shoot leggen we jou en jouw unieke, onderscheidende aspecten als ondernemer vast.  

Of je nu snel tevreden of juist kieskeurig bent op het gebied van jouw persoonlijke foto’s, er zit sowieso een pakket bij wat bij jou past.

IMG_1658.JPG

VIDEO

Een onderscheidend en waardevol beeld van jouw merk creëren, dat is wat je wil als ondernemer. In samenwerking, en middels mijn rauwe en dynamische stijl, zorgen we er middels visuele, bewegende content voor dat jouw merkidentiteit zo goed mogelijk naar voren komt.
 

LET'S CONNECT!

BY CARLIJN

Damsterdiep 10

9717 SK Groningen

info@bycarlijn.com

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

© BY CARLIJN 2021