top of page

6 PLEKKEN BESCHIKBAAR

De Personal Branding Studio shoot past bij jou als...

Picture this: je hebt nog niet (of niet meer) de pakkende content waarmee je jezelf online op de kaart kan zetten. Je wilt graag foto's die volledig in lijn staan met jou, maar wilt graag iemand die met je meedenkt. I got you! Jouw brand is niet zomaar een brand, jij bent kieskeurig en secuur in jouw werk en wil graag het totaal pakket. You don’t settle for less. Tijdens de Personal Branding Studio Studio shoot leggen we jou en jouw unieke aspecten als ondernemer vast. In samenwerking zorgen we ervoor dat we de goede hoeken vinden en coach ik je met het poseren. Tijdens deze 1 uur durende shoot op vrijdag 17 november bij Studio White Label in Amsterdam schiet ik de plaatjes waarmee jij de kwaliteit van jouw online content kan boosten.
 

Dit is wat je kan verwachten:

 

- 30 min call om kennis te maken en jouw wensen te bespreken

 

- Een conceptboek incl. moodboard en checklist

 

- Tips om comfortabel voor de camera te staan mét inspiratie voor het poseren

- 1 uur shooten bij een inspirerende daglicht locatie t.w.v. €650 

 

- Gebruik van alle meubels en accessoires op locatie, waardoor er veel verschillende mogelijkheden zijn om op de foto te gaan

- Flatlay / product styling van jouw essentials, zodat je ook beelden hebt ter afwisseling van de portret beelden

 

- Jij kiest zelf jouw favoriete foto's die ik naderhand ga bewerken

 

- Oplevering van 15 bewerkte beelden in high quality en web size

€475 (excl. btw)

- Durf jij groot te dromen en wil je het maximale uit deze shoot halen? We got you! Shoot met een compleet team van fotograaf, stylist en make-up & hair artist. Je hoeft niet na te denken over je looks, maar je kan je volledig focussen op het voor de lens staan. Met onderstaande bonus upgrades (optioneel) til jij jouw shoot naar een hoger level.

 

BONUS UPGRADE 1 
STYLING DOOR KIRSTEN - @KIRSTENKRUMME_

Voor de fashionistas en showstoppers

Heb jij nieuwe foto's nodig en wil je het nét even wat groter en bolder aanpakken dan de rest? Heb je een bepaald idee voor je looks, maar weet je niet waar de beginnen of shoppen? Als extra bonus kan je de shoot upgraden met Kirsten haar hulp. Kirsten is fashion stylist en op basis van jouw input, creëert ze de 2 mooiste outfits inclusief accessoires. En geloof mij dit gaat de foto's eye-catching maken.

Styling incl. 15 min call om jouw wensen te bespreken en de algemene vibe door te nemen en een voorstel met 2 outfits van tip-to-toe (inclusief linkjes, die je zelf mag bestellen).

 

€100 (excl. btw)

 

Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.33.54.png
Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.33.37.png
Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.35.07.png

BONUS UPGRADE 2 
MAKE-UP & HAAR DOOR AFRA - @DONE.BY.OSARETIN

Laat je helemaal ontzorgen door make-up en haar uit handen te geven aan MUAH Afra Osaretin. Afra is fulltime make-up en hair artist en gaat jou laten glowen. In overleg met jou maakt ze een look die helemaal bij jou past. Tussentijds is er tijd om een snelle aanpassing te doen zoals een eyeliner of een felle lip.

 

Een dikke aanrader als jij geheel ontzorgt deze shoot in wilt gaan én het maximale uit de shoot wilt halen. Ga jij voor de bonus upgrade? Selecteer de extra optie op het inschrijfformulier.

 

€100 (excl. btw)

 

Schermafbeelding 2023-10-11 om 12.13.22.png
Schermafbeelding 2023-10-11 om 12.13.54.png
Schermafbeelding 2023-10-11 om 12.13.36.png

Visualize your highest self,

then start showing up as her.

3 REDENEN OM STERKE PERSONAL BRANDING FOTO'S NÚ IN TE ZETTEN

graph (1).png

Je groeit in omzet met meer ideale klanten door een sterke en opvallende online presence.

protect (1).png

Jouw expert status groeit, evenals het vertrouwen in jou bij (potentiële) klanten.

user (1).png

Klanten zeggen sneller ja omdat ze je herkennen en vertrouwen.

Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.03.48.png

DE LOCATIE

Studio White Label is een allround daglicht studio gecreëerd door content creators. De studio heeft een grote ruimte met de meest trendy interieur items die ingezet kunnen worden voor shoots. Daarnaast zijn er verschillende achtergrond systemen en achtergrond rol mogelijkheden. 

Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.02.57.png
Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.04.39.png
Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.04.02.png
Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.03.37.png
Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.02.11.png
Schermafbeelding 2023-09-28 om 14.03.23.png

WAAROM DE STUDIO DAG?

Suzanne - Personal Branding Business Fotografie - BY CARLIJN.jpg

Je hoeft enkel na te denken over je outfits, de rest neemt Carlijn uit handen. Én Kirsten (styling) en Afra (make-up en haar) als je next level wilt gaan en zonder stress de shoot in wilt gaan

 

Jessica_StudioContrast_-00571.jpg

Je hebt de mogelijkheid om met mij te shooten voor een fixed price én je hebt de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten die voor of na jou met mij shooten. 

PB_Carlijn-05804.jpg

Je betaalt geen hoge kosten voor een studio locatie (t.w.v. €650), terwijl je oneindig veel mogelijkheden hebt om verschillende foto's te schieten.

IMG_5160.JPG

HI, IK BEN CARLIJN

Fulltime fotograaf, videograaf en art director uit Groningen. Voordat ik begon met Personal Branding shoots kwam ik online nog niet de stijl tegen die ik zelf zocht. Krachtig, bold, puur, maar toch vrouwelijk. Ik noem het ook wel de fashion editorial look. Ik hou van spelen met verschillende texturen, kleuren en props (accessoires). Om de beelden net even die extra spice te geven. Daarnaast wil ik jou 100% in je kracht laten staan, de sfeer bij een shoot is daarom onwijs belangrijk. Van klanten hoor ik vaak "het was net alsof ik met een vriendin op pad was, zo'n relaxte sfeer" en dát is precies wat ik bij elke shoot wil creëren. Als jij je op je gemak voelt, zie je dat terug op beelden. Daarom coach ik jou tot de beste foto's. Tussentijds laat ik je beelden zien zodat je zicht hebt op de resultaten. 
 

Werken met mensen met verschillende achtergronden over de hele breedte van de branche is wat mij het meest inspireert. Het delen van hun verhaal en het verbreden van mijn horizon is wat me gepassioneerd houdt over mijn werk. En ik kan niet wachten om jou voor mijn lens te hebben! Nieuswsgierig naar mijn portfolio? Bekijk hem via de link hieronder.

WHAT THEY SAY

Dit is wat klanten zeggen:

Dit was LM haar eerste branding shoot! Ondanks dat: Ik heb me geen moment ongemakkelijk of niet fijn gevoeld tijdens de shoot. Je hebt van tevoren aangegeven dat je mij zou coachen en dat heb je op alle manieren gedaan. Het conceptboek alleen al maakte duidelijk wat ik kon verwachten. Het resultaat is meer dan boven mijn verwachting en ik ben er super blij mee! Dank je wel lieve Car! 

Laura - LM Interieur Ontwerp

 

Als er iets iets out of my comfort zone is dan is het wel foto’s van mezelf laten maken. Carlijn weet dat en dat vind het juist het fijne van het shooten met haar: ze stelt me in no time op mijn gemak en voordat ik het in de gaten heb, heeft ze een hele serie foto’s van me gemaakt. En ook nog eens helemaal in de look & feel die bij mij en mijn branding past. Thx Carlijn!

Lianne - Lilly & The City

WAUW! Wat was het heerlijk samenwerken met Carlijn. De stijl van het conceptbook lag helemaal in lijn met hoe ik het graag wilde. Ik herkende mezelf en de stijl voor mijn personal branding erin. De shoot dag was relaxt en we vlogen door de stad naar toffe plekken die helemaal in het plaatje paste. Het resultaat is echt te gek! Eindelijk mooie content om mijn website en socials mee te vullen. Zoek je iemand die goed luistert, advies geeft en je een heel fijn gevoel geeft tijdens de shoot... Carlijn is your girl!!

Denise Qualm - Dequ Studio

 

INCLUSIEF CONCEPT BOEK

Hoe ziet een concept
boek eruit?

SHOOT CONCEPTEN_edited.jpg

Voorafgaand de shoot plan ik een call met je in om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan ga ik aan de slag met een passend concept die past bij jouw personal brand. Dit vertaal ik naar een concept boek inclusief moodboard en checklist zodat we bij de shoot precies weten welke shots we nodig hebben én in welke stijl. Zo kan jij 100% ontzorgt de shoot ingaan en hoef je je alleen te focussen op het voor de camera staan (met mijn support natuurlijk). 

Iets anders?

ParisFashionWeek_DriesvanNoten-04003-2.jpg

FASHION FOTOGRAFIE

Good things take time. Samen gaan we zorgvuldig te werk tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van jouw aanstaande content. Het doel van dit uitgebreide pakket is om aansluitende- en op maat gemaakte visuele content te ontwerpen, speciaal voor jouw brand.

Web_BrandShoot_Eva00031.jpg

PERSONAL BRANDING FOTOGRAFIE

It’s your time to shine darling. Tijdens de personal branding shoot leggen we jou en jouw unieke, onderscheidende aspecten als ondernemer vast.  

Of je nu snel tevreden of juist kieskeurig bent op het gebied van jouw persoonlijke foto’s, er zit sowieso een pakket bij wat bij jou past.

Jessica_StudioContrast_-01748.jpg

VIDEO

Een onderscheidend en waardevol beeld van jouw merk creëren, dat is wat je wil als ondernemer. In samenwerking, en middels mijn rauwe en dynamische stijl, zorgen we er middels visuele, bewegende content voor dat jouw merkidentiteit zo goed mogelijk naar voren komt.
 

LET'S CONNECT!

bottom of page