top of page
  • Carlijn Haveman

Meer klanten met high-end video

Bijgewerkt op: 5 jul. 2023


'Op maat gemaakt voor klanten die zich willen onderscheiden van de rest'. Wellicht ken je de term ‘High-end’ vanuit de fashion industrie; exclusieve fashion voor exclusieve klanten. Dat is precies wat ik als videograaf jou kan aanbieden, maar dan in de vorm van video. Stay exclusive!


Geen enkel beeld is ‘per ongeluk’ geschoten en in een video verwerkt, bij alles wat de klant ziet zit een goede doordachte strategie van de videograaf. Bij een high-end video worden alle shots die gemaakt worden van tevoren bepaald aan de hand van het doel die de klant wil bereiken met het publiceren van de video. De kijker heeft namelijk na drie seconden al een oordeel over de video, het is dus belangrijk hier zo goed mogelijk op in te spelen. De eerste seconden bepalen dus of de kijker jouw klant wordt (of niet).Nu zul je denken: maar dat kan tegenwoordig toch ook via mijn eigen telefoon? Klopt, 4k-resolutie video’s kunnen gemaakt worden met een telefoon, echter zijn deze beelden vaak niet gestabiliseerd en erg wankel, hierdoor kijkt het niet fijn weg. Daarnaast zorgt een echte videograaf ervoor dat de beelden zijn bewerkt. We willen alleen het beste van het beste voor jou als klant. Ook worden de beelden ge-colorgrade, dit houdt in dat de kleuren zo worden bewerkt dat het een high-end en esthetische look krijgt.

“AESTHETIC THAT'S STRATEGIC”


Hoe beter de kwaliteit van de video, hoe hoger het bereik bij het publiek is en dus hoe hoger het aantal klanten en maandelijkse omzet. Wie wil dat nou niet? Daarom heb ik een aanbod speciaal voor jou! Voor een investering van €899 krijg je van mij wel ZES high-end video’s toegestuurd, allemaal strategisch gefilmd en bewerkt, gelijk inzetbaar voor op jouw socials.


Geïnteresseerd? Er zijn nog vijf plekken beschikbaar voor deze aanbieding. Neem snel contact met mij op via het contactformulier om een afspraak in te plannen.

40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page