top of page
  • Carlijn Haveman

Recap Paris Fashion Week 2023

Afgelopen week had ik het geluk om Paris Fashion Week bij te mogen wonen. Natuurlijk was ik vastbesloten om deze ervaring vast te leggen op camera en koos ik er niet alleen voor om langs fashion shows te gaan, maar ook om een shoot te organiseren om vrij werk te kunnen schieten.

Normaal zijn de straten van Parijs al gevuld met mode-iconen, laat staan tijdens de Fashion Week! Met mijn camera in de aanslag fotografeerde ik de verschillende looks die ik zag voorbijkomen bij deze prachtige modellen. De energie rondom de shows was dan ook super tof om tot mij te mogen nemen, wat een heerlijk gevoel!


Los van het fotograferen van ‘streetstyle looks’ organiseerde ik ook een editorial shoot in de straten van kunstenaarswijk Montmartre. Samen met stylist Kirsten Krumme en make-up artist Nur Ozkan zetten creëerden we een concept en regelden wij alles rondom de productie. Wij mochten de beelden schieten met het prachtige model Tamar David. Ik ben onwijs blij met de manier waarop onze visie tot leven kwam, terug te zien in deze prachtige nieuwe beelden.


Het deelnemen aan Paris Fashion Week 2023 was een inspirerende ervaring waar ik mijn passie voor fotografie heb kunnen combineren met mijn liefde voor mode. Mijn eerste fotoshoots in Parijs zitten erop, in de toekomst zullen er zeker meer volgen. See you soon Paris! Wil jij ook shinen in de straten van Parijs net als deze modellen? Neem dan contact met mij op voor een Personal branding shoot via het contactformulier.

30 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page